Oliebollentoernooi 5 januari 2018

Nieuwjaar sportief ingeluid met volleybaltoernooi Smash’66. 

Op vrijdag 5 januari stond het oliebollentoernooi weer op het programma. Dit volleybaltoernooi wordt jaarlijks georganiseerd door Smash’66. Elk jaar is iedereen, lid of geen lid, welkom om zich in te schrijven en het nieuwe jaar sportief te beginnen. Voor velen is dit ook een gelegenheid om elkaar een goed 2018 te wensen. De teams bestaan meestal uit familie, vrienden, collega’s en leden van andere sportclubs.

Dit jaar schreven vijftien teams zich in. In sportieve en spannende wedstrijden werd er gestreden om de felbegeerde wisselbeker. Na het spelen van de poulewedstrijden kwamen de acht beste teams een laatste keer met hun team in actie om te strijden voor de eerste acht plekken. Uiteindelijk ging team ‘Leeuwis’ er, na een gelijk oplopende finale, met de winst vandoor. Na afloop werd er in de kantine van de blokweer voor iedereen een prijsje uitgereikt en  onder het genot van een hapje en een drankje tot in de late uurtjes nagepraat over de gezellige en succesvolle avond!

Kijk voor de foto’s bij het menu FOTO’S/Activiteiten en feesten.

 

 

Eén gedachte over “Oliebollentoernooi 5 januari 2018

 • 16 februari 2018 om 18:09
  Permalink

  Ik dank het bestuur voor de leuke attentie die ik vandaag mocht ontvangen
  over mijn bijdrage en inzet aan het oliebollentournooi.
  Ik hoop dat ik het nog vele jaren kan en mag doen.

  Hans de Bruin

Geef een reactie