Sportverkiezing: Jongens CMV genomineerd!

Mis het niet: Sportverkiezing en kampioenenbal in Landvast

Het neusje van de zalm op sportgebied in Alblasserdam verzamelt zich tijdens de SNS sportverkiezing op vrijdag 16 maart a.s. Tijdens een feestelijke avond in Cultureel Centrum Landvast blijkt wie zich Alblasserdams sportman, sportvrouw, talent en sportploeg van 2017 mag noemen. Voor het eerst valt ook het sportinitiatief van het jaar in de prijzen. U bent vanaf 18.30 uur van harte welkom om deze feestelijke avond mee te beleven.

Top 3

Voorafgaand aan 16 maart buigt een jury zich over de aangedragen nominaties, stelt een top 3 samen en wijst de winnaars aan. Wie dit zijn, wordt tijdens de avond van 16 maart bekendgemaakt. Door middel van films en interviews krijgt u een beeld van de sportieve prestaties die het afgelopen jaar zijn geleverd. Op de sportinitiatieven kan tijdens de avond in Landvast worden gestemd.

Entertainment

De sportverkiezing belooft een feestelijke happening te worden, compleet met entertainment, een afterparty en een kampioenenbal. Wie de sportverkiezing wil bijwonen kan zich aanmelden bij ons secretariaat secretariaat@smash66.nl (of bij Michiel van Zanten, adviseur cultuur en sport bij de gemeente Alblasserdam via m.van.zanten@alblasserdam.nl).

Geef een reactie