IJssel- en Lek jeugdtoernooi

Vandaag is het zaterdag 8 september 2018, we gaan voor het eerst vandaag weer een toernooi volleyballen met onze CMV-tjes: het IJssel en Lek toernooi in Bergambacht.
Toch wel weer spannend! Voor enkele kinderen is het het eerste toernooi, voor sommigen de eerste keer op een hoger niveau en voor de anderen is het gewoon alweer een aantal maanden geleden.
We gaan met 3 teams.
Het CMV-2 team bestaat uit Kayleigh, Eva, Ella en Sophie.
In CMV-3a spelen Emma, Yenthe, Noa, Lisa en Sage.
In CMV-3b Tymo, Sarah, Isa, Rhodé en Fedde.

Het toernooi is goed bezet, dus de kinderen spelen lekker veel wedstrijden, ze hebben veel lol in het spelletje én met elkaar. En het gaat zó goed dat er best wat potjes gewonnen worden!

CMV-2 heeft 1x gewonnen, 1x verloren en 3x gelijk gespeeld, zij eindigden op een mooie 4e plaats in hun poule van 6 teams.
CMV-3a heeft 5 potjes gewonnen en helaas 1 enorm spannend potje tegen de nummer 1 verloren en eindigde op een prachtige 2e plaats in een poule van 7.
CMV-3b heeft 3x gewonnen en 3x verloren en werd 4e van de poule van 7. Een superprestatie, want deze kinderen speelden voor het eerst op dit niveau!

Het was een heerlijke sportieve ochtend in Bergambacht bij een goed georganiseerd toernooi, we hebben genoten; de kinderen, de coaches en het publiek!
Wat hebben we een zin in komend seizoen! Eerst nog een paar keer trainen en dan over een paar weken weer lekker volleyballen bij het volgende toernooi in Hardinxveld-Giessendam.

Behalve bovenstaande CMV-teams hebben ook alle andere jeugdteams meegedaan aan dit toernooi: CMV5, CMV6, MC, MB1 en MB2.
In de overall einduitslag, waarbij de resultaten van alle teams meegenomen worden, is Smash op een mooie 2e plaats geëindigd in dit toernooi waar 73 teams aan hebben deelgenomen.

Geef een reactie