Cool Moves Volley (CMV)

Cool Moves Volley (CMV) is special ontwikkeld voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar. De kinderen doorlopen 6 verschillende niveaus waarin volleybal stapsgewijs op een leuke dynamische manier wordt aangeleerd.
In niveau 1 leren de kinderen de bal te gooien, te vangen en te bewegen, terwijl in niveau 2 de nadruk ligt op het onderhands opslaan van de bal.  Zo leren ze op elk niveau een nieuwe vaardigheid aan die uiteindelijk leidt tot het echte werk!
De kleinste CMV-jeugd (6 tot 8 jaar )speelt elk seizoen een aantal toernooien, de oudere CMV-jeugd speelt in competitieverband. Zodra kinderen 12 of 13 jaar zijn stappen ze over naar de gewone jeugdcompetitie.

Binnen onze vereniging hebben wij 2 CMV-teams die competitie spelen en 3 teams die regelmatig aan een toernooitje meedoen. Er is zeker ruimte voor meer enthousiaste kinderen die graag willen leren volleyballen.
Uitbreiding van ons jongensteam zou ook zeer welkom zijn!

Voor informatie kunt u contact opnemen met: jeugdzaken@smash66.nl

Geef een reactie