Champions League Sliedrecht Sport

Op 17 oktober landt het Champions League-circus weer bij Sliedrecht Sport. Hartstikke leuk voor de Sliedrechters, maar evenzeer een mooie kans voor de volleyballiefhebbers uit de regio om te komen kijken, te genieten van topvolleybal en te proeven van het Champions League-sfeertje.
De landskampioen van Oostenrijk, Graz, is de tegenstander. Een prachtige kans om dichtbij een leuk avondje volleybal op het hoogste niveau mee te maken, met alles wat daarbij hoort in sporthal De Basis in Sliedrecht!
Stuttgart
Op 10 oktober wordt eerst uit gespeeld in Graz. Dat betekent dat op woensdag 17 oktober de allesbeslissende wedstrijd in Sliedrecht plaatsvindt. Vanaf 19.30 uur gaat Sliedrecht Sport alles op alles zetten om de tweede ronde in de Champions League, tegen het Duitse Stuttgart, veilig te stellen. Een mooie opsteker voor de regio Alblasserwaard-Drechtsteden, dat er zo’n topwedstrijd in de buurt plaatsvindt.

De belangrijkste zaken op een rij:

  • Champions League: Sliedrecht Sport – Graz (Oostenrijk)
  • 17 oktober 2018 om 19.30 uur
  • In Sporthal De Basis in Sliedrecht (gelegen aan het station Sliedrecht-Baanhoek)
  • Het is de beslissende wedstrijd, want op 10 oktober wordt al de uitwedstrijd in Oostenrijk gespeeld.
  • Kaarten via volleybal.nl/tickets. Kinderen 5 euro, volwassenen 10 euro.

Teams of groepen uit verenigingen die zich vooraf even melden, krijgen natuurlijk een bijzonder welkom in De Basis.

Geef een reactie