Smash-jeugd wint IJssel- en Lek volleybaltoernooi !!

Lees hier het eindmemo van de organisatie van het IJssel en Lek jeugdvolleybaltoernooi.

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag hebben in totaliteit 15 verenigingen, met bij elkaar 69 teams, meegedaan aan het 13e IJssel en Lek Jeugdvolleybal toernooi.
Alle teams kwamen ook opdagen, wat voor ons als organisatie een onmisbaar onderdeel van het toernooi is natuurlijk. Wij bedanken onze contactpersonen dan ook voor de goede interne communicatie! Speciale dank ook naar Dosko die dit jaar als gastvereniging fungeerde en alles tot in de puntjes verzorgd had. De gastvereniging voor komend jaar heeft zich ”onder voorbehoud” al aangemeld 😊.

Gast teams waren er dit jaar van Taurus, Fusion, DVO, Castellum en VV Utrecht. Voornamelijk doordat we te weinig jongens teams hadden.
We hopen dat alle teams lekker hun oefenpotjes hebben kunnen spelen teneinde goed voorbereid aan de competitie te kunnen beginnen.

Teams die niet compleet waren kwamen toch en werden ter plekke aangevuld met spelers/sters van de andere teams waardoor het programma niet aangepast hoefde te worden. Het leuke is dat er ook geoefend kon worden tegen clubs, die je normaal gesproken niet in de competitie tegenkomt, en waarom ver rijden als je ook dichtbij tegen elkaar kan oefenen?

Het was een lange dag waarbij s’morgens om 9 uur al de spits werd afgebeten door de CMV 1&2 jeugd en de dag om 21.00 uur weer werd afgesloten met de A jeugd teams die een paar mooie partijen speelden. Een passende afsluiting van een geslaagde dag hopen wij.

De wisselbeker voor de beste Jeugdvolleybal vereniging rond de IJssel en Lek werd dit jaar voor het eerst gewonnen door Smash ’66, voor de Voleco/Krimpen combinatie die 2e werd en Molenwiek ’74 die op 3e plek eindigde.

Volledige uitslagen en foto’s kunt U in de loop van de week bekijken op onze website: www.ijsselenlek-volleybal.nl

Ook onze hoofdsponsor de Pannenkoe en al onze andere trouwe adverteerders willen we weer hartelijk bedanken. Ze hebben er voor gezorgd dat alles weer gratis was voor de deelnemende teams.

Geef een reactie