Europacup in Sliedrecht 4 december

Kaartverkoop Europa Cup Sliedrecht Sport van start

Vanaf 29 oktober zijn de kaarten voor de Europa Cup-wedstrijd van Dames 1 van Sliedrecht Sport weer verkrijgbaar. De entreebewijzen voor de thuiswedstrijd op 4 december tegen het Duitse Schwerin zijn verkrijgbaar op volleybal.nl/tickets.

Dankzij het landskampioenschap 2018-2019 strijdt Sliedrecht mee in de CEV-cup (Europa Cup II). Daarin is de nummer 2 van de Duitse competitie van vorig seizoen, SSC Palmberg Schwerin, geloot. Een Europese topploeg, waar de blauw-witten een zware dobber aan zullen hebben, maar waar toch ook altijd wel mogelijkheden liggen. Zeker thuis, in een volle De Basis.

Kaarten zijn te koop voor 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de jeugd. De wedstrijd begint op woensdag 4 december om 19.30 uur.

Ga je met een ploegje van onze vereniging? Laat het dan even weten, dan zorgen we voor een speciaal welkom door onze speaker. Kom je met 10 personen of meer, dan is er korting op de entreeprijs. Laat dat dan voor je bestelling weten aan Rick van de Weg rwg@havanaorange.nl .

Foto:

Wederom een onvervalste Nederland-Duitsland in sporthal De Basis, als Schwerin op bezoek komt in de Europa Cup (foto: Pim Waslander).

Geef een reactie