OKT Nederlands damesteam 7-12 januari 2020

Volleybaldames strijden van 7 tot en met 12 januari
om één olympisch ticket in Omnisport Apeldoorn!

Het gevecht belooft hevig te worden: acht Europese landen en nog maar één startbewijs over voor de Olympische Spelen van Tokio 2020. De Nederlandse vrouwen spelen op dinsdag 7 januari hun openingswedstrijd van het olympisch kwalificatietoernooi tegen Azerbeidzjan. Op woensdag en donderdag volgen in de poule ontmoetingen met respectievelijk Bulgarije en Polen.

Bekijk nu het volledige speelschema

Ben jij erbij in Apeldoorn? Bestel snel je tickets!

Koop nu snel je kaarten voor de poulewedstrijden die van 7 tot en met 10 januari gespeeld worden in Omnisport Apeldoorn. Of sla alvast je slag voor de halve finale of finale. Als Nederland die haalt, spelen ze de eerste halve finale, om 17.15 uur. De allesbeslissende finale wordt op zondag 12 januari gespeeld om 17.30 uur. De kaartverkoop gaat hard, dus zorg dat jij erbij bent!

Koop hier je ticket(s)

Geef een reactie