Ik ben … Rosan van den Oever

   

Vraag Antwoord
Wat is je naam? Mijn naam is Rosan van den Oever
Hoe oud ben je? Ik ben 23 jaar oud.
Hoe lang volleybal je al? In groep 8 heb ik een oefen training gedaan bij Smash, sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan. Dat is ondertussen al weer 12 jaar.
Welk niveau speel je? Eerste klasse
Welke positie speel je? De diagonaal- of de passer loper positie.
Dit seizoen voornamelijk de ‘diagonaal’.
Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben verpleegkundige in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Ook zit ik met veel plezier in het bestuur van de vereniging en organiseer met Liza en Tabitha de activiteiten binnen Smash, wat ik ontzettend leuk vind om te doen.
Daarnaast ben ik dol op lekker eten en ga graag met vriend, vrienden of familie ergens wat eten.
Voor wie heb je een grote bewondering? Voor m’n ouders!
Een kwestie van kiezen: zondag of zaterdag? Waarom? Dan ga ik toch voor een zaterdag die bestaat uit een wedstrijd en daarna gezellig wat eten met teamgenoten.
Morgen ben je president. Wat zou je als eerste aanpakken? Ik zou het verschil tussen de rijke en arme bevolking willen verbeteren.
Waar kan jij ’s nachts voor wakker gemaakt worden? Een mac kroket
Wat heb je gedaan om zo goed te worden in volleybal? Allereerst bedankt voor het lieve compliment, Jelle. Ik zorgde dat ik altijd op de training en wedstrijd aanwezig kon zijn. Toen ik in meisjes A speelde werd ik gevraagd om ook mee te trainen met dames 1 en mee te gaan met hun wedstrijden, daar heb ik veel van geleerd.
Aan wie in de vereniging zouden deze vragen ook eens geteld mogen worden? Steven Bijlsma, de coach van meisjes B1.
Welke vraag zou jij hen nog willen stellen? Wat is je doel met meisjes B1?