Ik ben … Steven Bijlsma

    

Vraag Antwoord
Wat is je naam? Steven Bijlsma.
Hoe oud ben je? Heel oud…..51 net geworden.
Hoe lang coach je al/ geef je al training? Komend seizoen wordt mijn 25ste seizoen.
Welk niveau speelt je team? Meisjes B Hoofdklasse.
Wat doe je in het dagelijks leven ? Ik ben in dienst als assistent-controller/ credit controller bij European Sport Services en doe dit ook nog voor een aantal andere sportgerelateerde bedrijven.
Waar kun je als coach het meest van genieten? Aan het plezier wat een speler uitstraalt als deze iets toepast in een wedstrijd wat we op de training hebben geoefend en dan ziet dat het lukt en resultaat heeft.
Als je een andere sport dan volleybal moest kiezen…? Om te kijken voetbal en wielrennen, om zelf te doen…beachvolleybal, maar als dat niet mag, omdat het eigenlijk ook volleybal is, dan atletiek. Dat heb ik in mijn jeugd ook gedaan.
Waar ben je trots op? Op mijn vrouw en kinderen ( en op meisjes B1 ook wel een beetje )
Naar welke muziek luister jij het liefst? Dat is heel gevarieerd….vroeger Toto, U2, The Cure, nu wat meer Pink, Armin van Buuren, maar ook sommige NL-talige bands als Racoon of Di-rect.
Welke activiteit zou jij graag zien bij Smash’66? Volleybal Gala, waarbij aan het eind van elk jaar, speler van het jaar ( van elk team 1 ), ( jeugd ) team van het jaar, vrijwilliger van het jaar gekozen wordt onder het genot van een drankje en een BBQ- Foodtruck oid, afgesloten met wat muziek. Een activiteit voor alle leeftijden en niet alleen voor leden, maar ook voor ouders, broertjes en andere familieleden.
Wat is je doel met meisjes B1? Mijn doel is niet alleen gericht op het team, maar zeker ook individueel. Ik hoop dat er tussen nu en een paar jaar een aantal meiden tot de kern van dames1 behoren en ben ervan overtuigd dat dat ook kan. Daarnaast is het altijd leuk om kampioen te worden, maar dat is geen hoofddoel.
Ontwikkeling zowel individueel als als team vind ik belangrijker dan winnen, al verlies ik niet graag!
Aan wie in de vereniging zouden deze vragen ook eens gesteld mogen worden ? Fenje van Loon, meisjes B2
Welke vraag zou jij hen nog willen stellen ? Als je 1 dag lang alles zou kunnen doen, wat je zelf wilt, wat zou je dan doen en wie neem je mee?