Heren 1

OKK’70 4 – Heren 1  21-09-2018

Overwinning heren 1

Ons herenteam is het nieuwe seizoen gestart met een klinkende overwinning. In Hardinxveld-Giessendam werd het vierde team van OKK ’70 verslagen met  1-3.
De setstanden waren 13-25, 25-13, 14-25 en 14-25.
Omdat twee spelers naar Molenwiek’74 zijn gegaan was het spannend of er voor het nieuwe seizoen  voldoende spelers zouden zijn. Gelukkig  zijn twee recreanten (Hans van Loon, terug van weggeweest en William van Oijen) nu competitie gaan spelen en hebben zich nog twee nieuwe leden  aangemeld.

De eerste set werd simpel gewonnen door een goede pass en service-druk. In de tweede set was de concentratie minder waardoor de pass niet goed bij de spelverdeler kwam  en er daardoor  geen goede aanvallen opgezet konden worden.
In de derde en vierde set was de pass gelukkig weer in orde en kon met mooie aanvallen de winst mee naar huis genomen worden.

Heren 1 – Molenwiek’74 2   20-04-2018

Op vrijdag 20 april 2018 was er weer een ‘Avondje Smash’. Op één team na speelden alle teams een thuiswedstrijd.

Heren 1 speelde tegen het tweede team van Molenwiek’74 uit Nieuw-Lekkerland, een echte streek derby dus.

In de eerste set ging het redelijk gelijk op en werd deze met 25-22 door Smash gewonnen. Ook de tweede set werd door Smash met 25-17 gewonnen.

De derde set, met goede servicebeurten van invaller Lykele Bokhorst, ging met een ruime winst naar Smash: 25-12.

De vierde en laatste set was een spannende. Na een flinke achterstand kwam Smash nog terug tot 24-24 maar wisten de heren van Molenwiek deze set toch met 24-26 te winnen. Het was voor Heren 1 de laatste wedstrijd van dit seizoen en behaalde zij een verdienstelijke derde plaats.

Er wordt voorzichtig al uitgekeken naar het volgende seizoen. Het herenteam is op zoek naar versterking. Kom een paar keer vrijblijvend mee trainen op woensdagavond om 21:00 uur in sporthal de Blokweer. Voor meer verenigingsinformatie zie: www.smash66.nl.

Heren 1 – Okk’70 4   06-04-2018

Heren 1 stelt derde plaats veilig

Vrijdag 6 april speelde het heren 1 team een thuiswedstrijd tegen het vierde team van OKK’70.

De eerste set ging in het begin redelijk gelijk. Na een paar goede service beurten haalde Smash’66 de set winst binnen met een 25-17 stand.

In de tweede set hadden de heren van OKK’70 nog last van het verlies in de eerste set. Smash’66 profiteerde daarvan en trok ook de tweede set naar zich toe met 25-15.

De derde set ging ook naar Smash’66 met geruime winst: 25-16.

De vierde en laatste set liep Smash’66 tegen een achterstand aan. Ze kwamen nog terug op matchpoint maar konden de set helaas niet pakken, dit leverde een verlies –p met 25-27.

De wedstrijd werd dus afgesloten met 3-1 winst voor Smash’66 H1.

We zijn op zoek naar versterking voor ons heren team waar spel, inzet, enthousiasme en plezier een grote rol speelt. Kom een keer vrijblijvend mee trainen op woensdagavond om 21:00 uur In sporthal Blokweer.
Voor meer verenigingsinformatie ga naar: www.smash66.nl