Volleybalheren gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuk team om te gaan volleyballen? Zoek niet verder. Heren 1 van Volleybalvereniging Smash’66 is op zoek naar nieuwe teamgenoten om ons te versterken voor het komende seizoen.

Sluit je aan bij onze hechte groep mannen, waar plezier in het spel voorop staat! We trainen één keer per week en spelen meestal op vrijdag competitiewedstrijden. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met volleybal, bij ons ben je welkom.

Het nieuwe seizoen begint in de eerste week van september, maar je kunt nu al meetrainen om de sfeer te proeven en te kijken of ons team bij jou past. Het team bestaat uit veel ervaring maar ook met minder volleybal ervaring van harte welkom. We spelen nog elke wedstrijd om te winnen maar gezelligheid staat voorop.

Neem vandaag nog contact met ons op om een training bij te wonen en je aan te sluiten bij ons dynamische team.

Trainingsdag: Woensdag van 20:30 – 22:00 uur in sporthal  Blokweer! Neem contact op met voor meer informatie via de website: www.smash66.nl of direct met de technische commissie. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op het volleybalveld!

Geef een reactie