CMV 5-1 en Meisjes B kampioen!

De CMV 5-1 en Meiden B1 van Smash’66  zijn kampioen  geworden in de competitie  van de tweede helft van het seizoen.

Meiden B1

Woensdagavond 11 mei speelde de Meiden B hun kampioenswedstrijd. Om de eerste plek over te nemen van Vollido moest deze wedstrijd tegen Spirit met 3-1 of 4-0 gewonnen worden. De uitwedstrijd tegen Spirit was met 3-1 gewonnen hoewel het niet veel scheelde of het was een vijfsetter geworden. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden als afsluiting van een spannende competitie.
De opdracht was om vroeg in de set een voorsprong te pakken en de set vervolgens netjes uit te spelen. Mede dankzij een uitstekende servicebeurt van aanvoerder Lente werd de eerste set eenvoudig gewonnen met 25-10. De tweede set was vergelijkbaar met de eerste set en werd ook gewonnen met 25-10. De beruchte derde set, die de meiden in de competitie vaak hebben verloren, deed zijn naam eer, want de meiden keken gelijk tegen een achterstand aan. Halverwege de set werd deze achterstand omgebogen naar een voorsprong. Het einde van de set ging wat moeilijker en het duurde even voordat het serpent werd gepakt om het kampioenschap te beslissen. De derde set werd uiteindelijk gewonnen met 25 – 21. Hiermee zijn de meiden B kampioen geworden in hun poule in de tweede klasse. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen waarna het kampioenschap gevierd kon worden.

CMV 5-1

Vrijdagavond 20 mei kon CMV 5-1 het kampioenschap veilig stellen in hun 1 na laatste wedstrijd. De meiden hadden hun voorgaande wedstrijden allemaal met 4-0 gewonnen. Ook de meiden van CMV 5-1 moesten minimaal met 3-1 winnen om kampioen te worden, hoewel zij de volgende dag een nieuwe kans hadden om kampioen te worden.
Het team met Annelotte, Hanne, Sophie, Eva en Kayleigh met hun mascotte begonnen enthousiast aan hun wedstrijd.  Door veel in drieën te spelen werd de uitwedstrijd tegen Molenwiek’74 ruim gewonnen met 4-0 waardoor ze officieel kampioen waren. Na afloop van de wedstrijd kregen de meiden een medaille, een roos en van de ouders een kampioensshirt.
De volgende dag was de laatste wedstrijd van de competitie tegen de nummer 2, Flits. Hoewel de wedstrijd niet meer om het kampioenschap draaide, draaide het wel om ongeslagen kampioen worden. De wedstrijd werd gespeeld in de nieuwe kampioensshirtjes  Wederom werd er veel in drieën gespeeld waardoor ook deze wedstrijd  met 4-0 is gewonnen. De meiden van CMV 5-1 zijn daarmee ongeslagen kampioen geworden en hebben zelfs geen enkele set verloren.

Geef een reactie